08 jun

Antistres radionica “Pouzdanom stazom – do lične nepobedivosti”

Živimo u vremenu kojim dominira stres. Savremena medicina kaže da je on najveći izazov za naše zdravlje, i da ako ne umemo da njime ovladamo, nastaje niz dodatnih, pre svega zdravstvenih izazova. Da li vi umete sa stresom? Kako to postižete? Ako ne, hajde da zajedno ovladamo stresom.

Ova radionica, tj. kontinuirana obuka, koja problemu stresa i njegovog iskorenjivanja pristupa holistički, daće vam priliku da steknete osnove svesnosti o ovom problema, kao i osnove njegovog razrešenja.

Radionica je kombinacija teorijskog i praktičnog, sa specijalnim dodatkom, praktičnom obukom iz SVESNOG DISANJA, tehnike Radosnog-Uravnoteženog-Sporijeg disanja, kao osnovnim alatom za početak rada na iskorenjivanju problema stresa. Alati radionice su alati Um:Pa:Srce metode.

Još neke od tema koje će, osim učenja antistresnih tehnika, biti obrađene kroz radionice: placebo-nocebo, asertivnost, razumevanje bez osude i odobravanja…

Gde? Aplikacija Zoom.
Kad? Prvi susret u sredu, 10.6.2020, a onda svake srede, od 20-21.30č.

Voditelj radionice: Goran Kojić, sertifikovani trener za svesni lični razvoj, autor knjige “101 pouka o Razumevanju”.

Učešće na radionici je besplatno, a obezbeđuje se blagovremenom prijavom u inboks FB stranice Um Pa Srce, ili na e-mail: info@umpasrce.com.

Sve dodatne informacije na: 065/22-66-402.

Dobro nam došli!

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *