09 apr

BESPLATNA ŠKOLA SVESNOG DISANJA

Drage moje i dragi moji, zdravo živo. Кako ste?

Govorim vam kao neko ko već 30 godina neprekidno i svesno unapređuje svoje i zdravlje drugih, promoviše zdrav život, ali sada i kao dugogodišnji sertifikovani trener za lični razvoj i detoks-trener.

Za poslednjih 30 godina života prešao sam dug put što se zdravlja tiče.

Od onoga koji se u svojim dvadesetim i tridesetim plaši svakog virusa, i kojeg zalomi većina njih, najčešće zvanih prehlada i grip.

Preko onog, u svojim četrdesetim, koji ih se ne boji i koji druge uverava da prehlada ili je naša prijateljica ili ne treba da postoji. I koji se više ne prehlađuje, a sa tzv. prehlađenima jednako se grli i rado druži.

Pa sve do ovog danas, u poznim pedesetim, koji smatra da je prehlada zapravo prevara, jer sa hladnoćom ima mnogo manje veze nego sa strahom i slabim imunitetom.

Onoga koji viruse poštuje jednako kao i probiotike, a u njihovim pojavama vidi velike prilike za novo jačanje imuniteta i zdravlja uopšte.

A oni se ne jačaju samo vitaminom C, omega 3, belim lukom, sremušom i sl. I ne samo šetnjom, kamo puste sreće po planinama i gorama, ili pored mora. I ne samo jogom ili fitnesom. I ne samo čeličenjem u vidu kontrasnog tuširanja ili bosonogih šetnji po snegu. Mada je sve pomenuto u tu svrhu odlično.

Postoji jedan veoma jednostavan i lak način za sve nas, da neprekidno jačamo svoj imunitet uvek i svuda, a zove se – svesno disanje.

Svakodnevnim višestrukim praktikovanjem ove veoma proverene tehnike, osim imuniteta, pa tako i ukupnog zdravlja, ojačaćete i svoju koncentraciju, strpljenje, ovladati svojim mislima i emocijama, pa tako i strahovima, unapredićete svoj život uopšte.

Znam da je mnogima od vas ovih dana teško, i da se poprilično mučite sa okolnostima koje su vam nametnute. Potrebna vam je podrška.

U narednih mesec dana svakog radnog dana u 9 časova besplatno ću na Um Pa Srce stranici, u FB Live-u, držati 15-minutnu školu ove tehnike, s namerom da vam pomognem da i sami postanete zdraviji i zadovoljniji sobom.

Prvo naše druženje zakazujem za petak, 10.4.2020. Dobro mi došli! Zdravo, živo!
S Ljubavlju, vaš Goran Kojić.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *