Naša predavanja i radionice

Dobro došli na Um Pa Srce (Umiri Um – Nasmej Srce) predavanja i radionice, koje se održavaju u periodu oktobar-decembar i februar-maj.

Naše radionice su posvećene svesnom ličnom razvoju i holističkoj detoksikaciji.

Na svim radionicama radimo alatima metoda i praksi za koje smo stručno obučavani: kliring, order of love (poredak ljubavi ili porodične konstelacije), Heal Your Life, stvaralačko vaspitanje, DOP-metoda… ali i alatima naše jedinstvene prakse Um Pa Srce, koju primenjujemo i u individualnim sesijama.

Teme i termine naših predavanja i radionica objavljujemo blagovremeno… najkasnije 15 dana pre njihovog održavanja.

ZAŠTO PRETERUJEMO I KAKO DA PRESTANEMO

14.12.2019, od 15-19 časova;
OBRAZOVNI FORUM, Beograd, Brankova 21A

Nismo rođeni da preterujemo. Pa tako nismo rođeni ni da patimo od posledica preterivanja. Rođeni smo da budemo izbalansirani i srećni. Zato bi trebalo da najpre poradimo na svesnosti o sopstvenom preterivanju, ali i da preduzmemo jednostavne praktične korake da ga iskorenimo.

Ova radionica, koja problemu preterivanja i njegovog iskorenjivanja pristupa holistički, daće vam priliku da steknete osnove svesnosti svog problema, kao i osnove njegovog razrešenja.

Radionica je kombinacija teorijskog i praktičnog, sa specijalnim dodatkom, praktičnom obukom iz SVESNOG DISANJA, kao osnovnim alatom za početak rada na razrešenju problema preterivanja.

Gde? Beograd, OBRAZOVNI FORUM, Brankova 21A

Kad? 14.12.2019, od 15-19 časova

Učešće na radionici obezbeđuje se uplatom iznosa 2.000 dinara na žiro račun.

Rezervacija mesta na radionici se vrši uplatom 50% iznosa kotizacije. U slučaju nedolaska ili otkazivanja, kotizacija se ne vraća.

Sve dodatne informacije na: 065/22-66-402.

Dobro došli!

ZAKAŽITE JEDNU BESPLATNU SESIJU